Skip to main content

SUOMEN vanhin automerkkikerho Porsche Club Finland täyttää 50 vuotta 2021, ja tätä juhlistetaan upealla juhlajulkaisulla joka on julkaistu juhlavuotena. Kirja avaa aktiivisen, monipuolisesti jäsenilleen palveluita ja harrastusmahdollisuuksia tarjoavan kerhon toimintaa vuoden 1971 pienen ystäväporukan muodostaman yhdistyksen alkuajoista aina tämän päivän vilkkaaseen klubitoimintaan.

Kirja dokumentoi maahantuonnin historian vuodesta 1951 ja valottaa Porschen menestystarinaa suomalaisessa autoilukulttuurissa sekä avaa sitä millaisessa maailmassa perinteinen urheiluautomerkki joutuu toimimaan uuden vuosikymmenen avautuessa. Sekä Porsche Club Finlandin että Porsche Classic Club Finlandin ja Porsche Racing Club Finlandin toiminnassa aktiivisesti olleet ihmiset pääsevät valokeilaan. Harrastuksen ydintä ei myöskään unohdeta: kirjassa esitellään runsain kuvin ja sanoin merkittäviä suomalaisia Porscheyksilöitä.

360-sivuinen kirja on arvokas lisä kenen tahansa autoentusiastin, mutta erityisesti Porscheista, merkin Suomi-historiasta ja klubin toiminnasta kiinnostuneen kirjahyllyyn niin meillä kuin maailmallakin. Englanninkielisenä julkaistavan teoksen kirjoittajaksi on valittu auto- ja liikennetoimittaja Arttu Toivonen, joka ammatillisen mielenkiinnon ohella on Porscheharrastajana tuttu kasvo myös klubin tapahtumissa jo vuosien ajan.

KIRJAN VOI OSTAA VERKOKAUPASTA, LINKKI OIKEALLA.

Kirjan painos on rajoitettu 1971:een numeroituun kappaleeseen.
Kappalehinta klubilaisille on 50 euroa klubitapahtumissa tai klubituotekaupassa.

ENNAKKOON TILATTUJEN KIRJOJEN TOIMITUKSET

Ennakkoon tilattujen kirjojen toimitukset alkoivat 16.8.2021.

Mikäli olet tilannut kirjan ennakkoon "Noudan klubitilasta" voit noutaa kirjan seuraavina ajankohtina.
Kirjan voi myös tulla ostamaan näinä ajankohtina, vaikka ei ole sitä tilannut ennakkoon. Maksu vain maksukortilla.

- Sunnuntaina 19.9. klo 10.30-11.30 Vantaan Ikean parkkipaikalla syysajelun yhteydessä

- Lauantaina 30.10.2021 klubin 50v juhlien yhteydessä Haikossa

ILMOITA JOKA TAPAUKSESSA KOSKA TULET HAKEMAAN KIRJASI OIKEALLA OLEVASTA LINKISTÄ!!

Mikäli et vielä ole maksanut ennakkoon tilaamaasi kirjaa, tee se klubin tilille FI56 1220 3000 2091 69, viite 9399 ja ota maksutosite mukaan kun noudat kirjaa. Jos et ole varma oletko jo maksanut, voit kysyä sitä sähköpostilla: pcf50.book@porsche-club.fi.

Juha Saarentaus, kirjaprojektin vetäjä
s-posti: pcf50.book@porsche-club.fi
puhelin: 0400 413 025

Connect with Porsche Club Finland ry