Skip to main content

Porsche Club Finlandin ajokoulutusten ja -tapahtumien tavoitteena on luoda jäsenilleen turvalliset ja valvotut puitteet ajoharjoittelua ja auton käsittelyä varten. Koulutusohjelma auttaa kuljettajaa kehittymään ajoneuvonsa käsittelyssä sekä parantaa tilannetajua jokapäiväisessä liikenteessä.

Koulutuksen tavoite on tutustuttaa osallistujat rata-ajon perusteisiin matalalla kynnyksellä ja mahdollisimman turvallisissa olosuhteissa sekä auttaa kehittymään kuljettajana rutinoituneelle tasolle asti.

Koulutus– ja ratapäiville voivat osallistua kaikki kerhon jäsenet, joilla on ajokortti ja Porsche-merkkinen auto, aiempaa kokemusta radalla ajamisesta ei tarvitse olla. Kaikille kuljettajille ja autoille löytyy sopiva luokka.

Ajokoulutusohjelma ei tähtää kilvanajoon. Porsche Racing Club Finland tarjoaa erikseen mahdollisuuden harrastuksen syventämiseen myös kilpailutasolle.

Vuoden 2023 ajotapahtumien tiedot löytyvät Porsche Clubin tapahtumakalenterista. Ilmoittautuminen tapahtuu saman kalenterin kautta, kun tapahtumakutsut aukeavat. (Vaatii PCF käyttäjätunnuksen).

Tutustu myös hyvin ohjeisiin ennen osallistumista. (Vaatii PCF käyttäjätunnuksen).

 

Porsche Club Finland
Koulutus - ja ratapäivävastaavat

Ari Koivisto
Mikael Aulanko
etunimi.sukunimi@porsche-club.fi