Skip to main content

PCF JÄSENISTÖN KESKUSTELUPALSTAT JA SOME

Klubilaiset voivat olla aktiivisia erilaisissa some-kanavissa. 9xxfin.com keskustelupalsta on toiminut vuodesta 2004 ja siellä on useita aktiivisia Porsche-henkisten harrastajien keskusteluteemoja. Lisäksi löytyy Facebook-ryhmä, jossa on mukana paljon nykyisiä ja myös entisiä klubilaisia. Myös Instagrammissa on klubin toiminnan kanava ja LinkedIn-palvelussa on klubilla oma sivu.

Klubi ei kuitenkaan koordinoi eikä moderoi mitään näistä kanavista.

Porsche Club Finland ylläpiti aikaisemmin myös vain jäsenistölle tarkoitettua keskustelupalstoja PCF toiminnasta 9xxfin.com palvelun osana., mutta niistä päätettiin luopua 1/2023, koska some-kanavien todettiin korvanneen verkkokeskustelut klubin toimintaan liittyen.

9xxfin.com on siis klubista riippumaton keskustelufoorumi ja foorumin keskustelupalstoilla on mukana sekä klubilaisia että alan harrastajia tai muuten asioista kiinnostuneita.

Palstoilta löytyy valmiita vastauksia alkavan harrastajan peruskysymyksiin ja Porsche-asiantuntijat auttavat keskustelupalstoilla kiperimmissäkin kysymyksissä.

* * * * *

HUOM! Porsche Club Finland ei vastaa millään keskustelupalstojen sisällöstä ja tiedottaa jäsenistölleen internetissä vain tämän sivuston kautta. Hallituksen jäsenet tai tapahtumavastaavat eivät välttämättä seuraa keskustelupalstoja, joten tarvittaessa on syytä olla suoraan yhteydessä vastuuhenkilöihin sähköpostilla tai puhelimitse.