Skip to main content

PCF JÄSENISTÖN KESKUSTELUPALSTAT JA SOME

Klubilaiset voivat olla aktiivisia erilaisissa some-kanavissa. 9xxfin.com keskustelupalsta on toiminut vuodesta 2004 ja siellä on useita aktiivisia Porsche-henkisten harrastajien keskusteluteemoja. Lisäksi löytyy Facebook-ryhmä, jossa on mukana paljon nykyisiä ja myös entisiä klubilaisia. Myös Instagrammissa on klubin toiminnan kanava. Klubi ei kuitenkaan koordinoi eikä moderoi mitään näistä kanavista.

Porsche Club Finland ylläpitää myös vain jäsenistölle tarkoitettua keskustelupalstoja PCF toiminnasta ja PCF tapahtumista 9xxfin.com palvelun osana. Palvelu löytyy osoitteesta www.9xxfin.com. Klubin keskustelualueet on rajattu vain klubilaisille ja ne tulevat käyttäjän näkyville täyttämällä tiedot oheiseen lomakkeeseen. Huom! 9xxfin.com palveluun tulee ENSIN rekisteröityä ja sen jälkeen voi täältä pyytää PCF-keskustelualueiden aktivointia.

9xxfin.com on siis klubista riippumaton keskustelufoorumi ja muilla kuin PCF -alkuisilla foorumin keskustelupalstoilla on mukana sekä klubilaisia että alan harrastajia tai muuten asioista kiinnostuneita.

Palstoilta löytyy valmiita vastauksia alkavan harrastajan peruskysymyksiin ja Porsche-asiantuntijat auttavat keskustelupalstoilla kiperimmissäkin kysymyksissä.

* * * * *

HUOM! Porsche Club Finland ei vastaa millään keskustelupalstojen sisällöstä ja tiedottaa jäsenistölleen internetissä vain tämän sivuston kautta. Hallituksen jäsenet tai tapahtumavastaavat eivät välttämättä seuraa keskustelupalstoja, joten tarvittaessa on syytä olla suoraan yhteydessä vastuuhenkilöihin sähköpostilla tai puhelimitse.