Skip to main content

PCF ottaa vastaan jäsenistön valikoituja kuvia säilytettäväksi Klubin sivujen kuvagallerioissa. Kuvia voi lähettää sekä Porsche Club Finland, Porsche Classic Club Finland että Porsche Racing Club Finland tapahtumista tai muista tilaisuuksista, joissa klubilaiset tai Porschet ovat esillä. Mikäli haluat toimittaa kuvia älä lähetä niitä sähköpostilla, koska sähköpostiohjelmat eivät aina pysty toimittamaan kuvia riittävän tarkkoina. Toimi siis seuraavasti:

1) Valitse kuvistasi edustava sarja, mielellään 15-20 kpl sopivia otoksia per tapahtumapäivä. Useamman päivän tapahtumista voi toimittaa vastaavasti enemmän kuvia. Kuvat voivat olla myös korkearesoluutioisia, eli niitä ei ole tarve pienentää. Koita kuitenkin pitää kuvat alle 10 Mb kokoisina, jotta niitä on joustavampi siirrellä ja ladata gallerioihin.

2) Lähetä kuvat käyttäen https://wetransfer.com/ palvelua osoitteeseen photos@porsche-club.fi. Palvelun ilmaisversio riittää kuvien toimittamiseen. Kirjoita viestikenttään (Message) kuvaajan nimi, kuvauspäivä ja tapahtuma. Yksittäinen lähetys olisi hyvä pitää alle 200 Mb kokoisena.

PCF ei vastaa kuvattavien tai kuvien tekijänoikeussuojasta. Eli älä lähetä kuvia, joiden kohteena on mahdollisesti henkilöitä, jotka eivät halua kasvojaan tai autojensa rekisterinumeroita web-levitykseen. Tällaisia voivat olla mm. julkisuuden henkilöt, joille moisesta voi koitua ylimääräistä harmia.

PCF varaa kuvien käyttöoikeuden myös mahdollisissa muissa julkaisuissa, kuten jäsenlehti ja kutsut jne. Kuvaajan nimi julkaistaan kuvan yhteydessä.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...