Skip to main content

Porsche Parade Finland on jo perinteeksi muodostunut muutaman päivän mittainen ajotapahtuma.Tavoitteena on suorittaa mieliin painuva kesälomaretki Porscheillen hyvässä seurassa. Kesähauska sisältää mm. letkassa ajoa upeita teitä pitkin. Ihailemme Koto-Suomen tai joskus lähalueidenkin maisemia. Kesäillat vietetään yhdessä sopivissa majapaikoissa päivän kommelluksia muistellen.

Matkan valmistelut tehdään 20 autokuntaa varten ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Majapaikkojen ja kohteiden järjestelyssä tarjolla olevat fasiliteetit asettavat rajoituksia ja siksi lukumäärä on muodostunut mainituksi. Jos et mahdu mukaan virallisesti ilmoittautuneiden joukkoon, niin mikään ei estä liittymästä matkaan osaksi aikaa tai vaikka koko ajaksi, mutta silloin on järjestettävä itse majoituksensa ja kaikkiin kohteisiin ja ohjelmanumeroihin ei silloin välttämättä yksinkertaisesti mahdu mukaan.

Osallistujille toimitetaan kesän alussa reissun survival kit: tarkemmat toimintaohjeet sekä reitti- ja palveluopas matkaa varten. tapahtumavastaavalta saa toki kysyä tarkempia tietoja aina kun siltä tuntuu, mutta mitään matkatoimistopalvelua ei valitettavasti ole, eli varaudu pidempiinkin vasteaikoihin kysymyksissäsi.

Osallistujat maksavat kaikki omat kulunsa. Tapahtuman osanottomaksu on 20 euroa per henkilö, joka sitten palautuu PCF:n maksamina / järjestäminä palveluina matkan varrella. Muuten kaikki vastaavat omista kuluistaan, kuten majoittuminen, ruoat, baarit, bensat jne…

Tapahtuma on ollut erittäin suosittu ja varsinaiset osallistujapaikat menevät yleensä kuin kuumille kiville muutamassa viikossa ilmoittautumisen aukeamisen jälkeen. Katso tämän vuoden tapahtumasta tarkemmat aikataulut tapahtumakalenterista.